Şimdi size aşina olduğunuz bir konu anlatacağım. Saat 19.00 ve eve henüz geldiniz. İş yerinde uzun bir gün oldu ve tek istediğiniz dinlenmek ve biraz rahatlamak. Ayakkabılarınızı çıkarıyorsunuz ve kapıdan içeri giriyorsunuz. İlk gideceğiniz yer neresi?

Tabii ki oturma odası. Onsuz hiçbir ev tamamlanmış sayılmaz. Dinlenmek için rahat bir kanepenin ve bizi eğlendirmek için bir televizyonun olmadığı bir evi kim hayal edebilir? Size ve ailenize bağlı olarak, oturma odanız muhtemelen oyun geceleri, film izleme ve hatta sıradan sohbetler gibi pek çok şey için kullanılıyor olabilir. Hangisi olursa olsun, oturma odasının bir evin en önemli odalarından biri olduğu konusunda herkes hemfikir olabilir. Muhtemelen evinizi ziyaret eden arkadaşlarınız ve ailenizle ilgili harika anılarınız var ve hepiniz oturma odasında, belki komik bir film izliyor ya da enerjik bir parti oyunu oynuyorsunuz. Çocuklarınız bile olabilir ve oturma odası onlarla, oyuncak robotları ve peluş hayvanlarla oynadığınız yerdir. Gerçekten, hepimiz oturma odalarımızı seviyoruz ve evlerimizi onsuz hayal edemiyoruz. İşte oturma odalarımızın dekorasyonlarını sevmemizin tüm nedenleri:

1. Dinlenmemiz için konfor alanımız… Evlerimiz mahremiyet ve dinlenme alanlarımızdır. İşte veya dışarıda olmadığımızda yaşadığımız yerdir. Bu zamanlarda dinlenmek, rahatlamak ve sadece hoş vakit geçirmek istiyoruz. Hayatın koşuşturması hakkında çok fazla düşünmeden yalnızca dinlenmek tek hedefimiz oluyor. Bu sebeple zevkle dekore edilmiş ve konforlu oturma grubunun olduğu bir salona sahip olmak oldukça önemlidir. Herkes bir molayı hak eder ve dinlenme alanınız için sıcak ve rahat bir odaya sahip olmayı da hak ediyorsunuz. Rahat bir oturma odasına sahip olmak, kendinize ve evinizdeki herkese doğru davranmaktır. Konfor alanınız için zamanın önemine dayanarak, popüler bir sözde olduğu gibi, sürekli çalışmak ve oyun oynamamak Jack'i sıkıcı bir çocuk yapar, Jack gibi olmayın ve ara sıra sizin için mümkün olan en iyi odada kendinize biraz zaman ayırın.

2. Anılarınızı biriktirdiğiniz alan… Arkadaşlarınız ve aileniz evinizdeyken birlikte kaliteli zaman geçireceğiniz evinizin tek alanı oturma odanızdır. Misafirlerimizin evlerimizde kendilerini en iyi şekilde hissetmelerini istiyoruz. Oturma odalarımızın bunun gerçekleşmesine büyük ölçüde yardımcı olması o kadar harika değil mi? Oturma odaları, film geceleri, oyun geceleri ve canlı sohbetler aracılığıyla arkadaşlarımız ve ailemizle bağ kurmamızı sağlar. Güzel bir oturma odası takımı sevdiklerinizle daha konforlu zaman geçirmenize yardımcı olur. Oturma odası, evlerimizi bir hatıra mekanı haline getirmemize izin veriyor ve kim sevdikleriyle güzel anılar biriktirmeyi sevmez ki?

3. Boş zamanlarınızı geçireceğiniz yüksek konforlu ve dekoratif bir alana sahip olmayı kim istemez ki…
Tembel bir haftasonu tatilini evinizde geçirmek isteyebilirsiniz. Oturma odası boş zaman ve eğlenceye izin verir ve orada her zaman yapacak eğlenceli bir şeyler vardır. TV'nizde film veya dizi izleyebilirsiniz. Video oyunları oynayabilirsiniz. Kanepede kıvrılırken güzel bir kitap okuyabilirsiniz. Oturma odaları en iyisidir ve oturma odası dekorasyonu da aynı şekilde önemlidir. Sizi ferahlatan iç dekorasyonu ve dinlenmenize olanak sağlayan güzel döşemeli koltuk takımı ile kendinizi arınmış hissedersiniz. Oturma odası, size yumuşak bir kanepe ve davetkar bir ortam sağlarken, eğlence ve hobilere de izin verir.

4. Ailenizi bir araya getiren bir oda…
Ailemizin olduğu yer, kalbimizin olduğu yerdir. Ailelerimizi tüm kalbimizle seviyoruz ama birlikte yaşıyor olsak bile hayatlarımızla bu kadar meşgulken onlarla vakit geçirmek zor olabilir. Siz işinizle, çocuklarınız da okulla meşgul. Neyse ki oturma odası, aile ile birlikte geçirilen zamana izin veriyor. Herkes işte veya okulda uzun bir gün geçirdiğinde, oturma odası birlikte dinlenmenize ve rahatlamanıza, sadece gününüz hakkında konuşmanıza olanak tanıyor. Rahatlatıcı atmosferi nedeniyle, oturma odası her zaman birleştiricidir. Sadece basit bir sohbet olsa bile, aile ile eğlenerek geçirilen zaman her zaman iyi harcanan zamandır. Ve bol bol zamanınızın olduğu günlerde oturma odanızda film izleyebilir ve oyun oynayabilirsiniz. Salonlarımız evlerimizin kalbidir. Kendimize ve ailelerimize zaman ayırdığımız konfor alanımızdır. Çoğumuz evlerimizde en sevdiğimiz anılarımızı düşündüğümüzde, muhtemelen bu anıların çoğu oturma odasında gerçekleşir. Böylesine önemli bir yaşam alanımızın dekorasyon önceliği her zaman en yüksek alandır. Sevdiğimiz tüm insanları ağırladığımız, onlarla yemek yediğimiz, eğlenceli sohbetler ettiğimiz oturma odalarımızı dizayn ederken, daha uzun düşünmemiz, ve en güzel iç tasarımı hak ettiğini düşünmemiz kaçınılmaz. Güzel ve mutlu harika dizayn edilmiş oturma odalarınızda, tüm sevdiklerinizle harika zamanlar geçirmeniz dileğiyle…